Close sidebar
Close sidebar

Ileana Ciuculete va fi dezgropata? Mama si fratele artistei il acuza pe Cornel Gales: "Acest om a fost un calau pentru ea"

Scandal la nici un an de la inmormantarea Ilenei Ciuculete! Familia artistei este extrem de suparata pe vaduvul acesteia, Cornel Gales, care ar avea o relatie cu sefa lui, blonda Viviana.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aurel, fratele Ilenei Ciuculete, si mama artistei sunt extrem de suparati si vor sa o deshumeze pe cantareata si sa o mute la Craiova, scrie cancan.ro.

"Acest om a fost pentru sora-mea un calau. Acest om n-a avut suflet in el. Pe aceasta femeie a cunoscut-o de mult, ca a fost si la inmormantare, dar nu recunoaste acest individ. Am recunoscut-o din imagini", a declarat Aurel.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

"Aceasta blonda, Viviana, este o femeie extraordinara, o femeie puternica, eu credeam ca nu mai exista in ziua de astazi. Pur si simplu m-a salvat. O luasem razna daca nu era aceasta Viviana care, pur si simplu, mi-a intins o mana. Nu o cunosteam dinainte, in perioada asta tulbure am cunoscut mai multe femei de afaceri. Relatia cu sefa este deosebita si daca tot cobiti atata, de-a lungul timpului nu stiu unde se va duce...

Sunt intr-o relatie OK, ma simt foarte bine. Pot sa spun ca la aceasta ora nu ma leaga un act civil, o casatorie", a spus Cornel Gales.

"Se simte fericit si ea este in pamant, el se simte fericit acum", a replicat mama Ilenei Ciuculete. Femeia nu-l poate ierta pe Cornel Gales pentru ca n-a chemat-o sa-si vada fiica inainte ca aceasta sa se stinga.

"Nu m-a anuntat si pe mine ca ea era bolnava. Ma pacalea, eu intrebam de ea ce face si el spunea ca face perfuzia acasa, nu la spital. Trebuia sa ma fi anuntat pe furis de ea, chiar daca nu voia ea. Sa ma fi dus si pe mine la spital s-o fi vazut-o si eu. si ea pe mama ei, copiii ei si fratele ei. Ne-a anuntat in ultimul grad, cand a murit.
Probabil nici ei nu s-au asteptat la o moarte atat de rapida, probabil se gandea c-o mai tine asa, ca se face bine
", a mai spus mama Ilenei Ciuculete.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI