Nici Metin nu este încântat de situația în care fiul său cel mare a ales să renunțe la carieră, și o consideră vinovată pe Ceylin de situația dificilă prin care trece familia sa.

Yekta Tilmen consideră că toate dovezile cu privire la moartea fiului său duc la Ceylin. El și-a chemat armata de avocați pentru a se răzbuna pe Ceylin și pe toți cei care o ajută, iar controversatul avocat nu se va sfii să facă demersuri mai puțin legale pentru a-și atinge scopul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În închisoare, Ceylin încearcă să-și amintească detaliile crimei în care este implicată. În vreme ce frumoasa avocată își ispășește o pedeapsă despre care nu stie dacă se face vinovată, Îlgaz face imposibilul pentru a o elibera.

Ce se va întâmpla atunci când Merdan o va “forța” pe Seda, fosta avocată a lui Engin, pentru a se alătura “armatei” de avocați ai lui Yekta, în scopul trădării acestuia, și ce demersuri va face Îlgaz pentru a-și ajuta femeia iubită să-și dovedească nevinovăția, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si