Revizuind interogatoriul în care apare Burak, care era suspect de multipla crimă care a bulversat întreg orașul, Îlgaz găsește un indiciu esențial care îl incriminează tânărul ziarist. Fără să stea pe gânduri, Îlgaz demarează acțiuni menite să îl țină sub atentă supraveghere pe tânărul suspect de crimă iar Pars susține acest demers, spre nemulțumirea lui Yekta, avocatul ziaristului.

Citește și: Serialul „Tărâmuri nelegiuite”, un nou episod: Gulfem, pusă în dificultate de Ali

Un nou episod din serialul „Secrete de familie”, de la ora 20:00, la Kanal D

Osman încearcă disperat să își refacă mariajul, după ce Aylin a decis să divorțeze de soțul său, acesta fiindu-I infidel. Aylin se bucură din plin de compania celui care se prezintă drept Cetin și nu crede nimic din avertismentele celor din jur care spun că bărbatul are un comportament suspect.

Mai mult decât atât, Aylin îi va cere lui Cetin dovezi esențiale care să o convingă că relația lor este una serioasă, pentru amândoi, iar reacția acestuia va fi una care va surprinde.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În episodul anterior, investigații continuă în legătură cu răpirea frumoasei avocate Ceylin, iar indiciile care conduceau către tânărul ziarist ca fiind suspectul numărul unu, în crimele teribile comise, se vor dovedi a fi nejustificate. Ceylin află că și ziaristul este victima aceluiași teribil complot și, împreună, caută să găsească soluția salvatoare de evadare. 

Citește și: Gonul, înfrântă de Naciye! Un nou episod din serialul „Dragoste și speranță”, în această seară de la ora 19:00 la Kanal D2

Evenimentele se intensifica între cei sechestrati, atunci când unul dintre aceștia este găsit mort în încăpere. Ceylin își dă seama că faptele sunt mai grave, deoarece toți cei închiși acolo sunt determinați, în cele din urmă, să se ucidă între ei, această fiind varianta criminalului de a opera.

Îlgaz și Eren reușesc în mod miraculous să descopere locul în care sunt sechestrati Ceylin, jurnalistul Burak, și alte trei persoane, iar acum tot ceea ce mai trebuie să afle este cine se face vinovat de teribilul eveniment dar și de multiplă crimă care a zguduit Istanbulul, între cele două evenimente existând similaritudini incredibile descoperite de anchetatori.

Dacă va reuși Îlgaz să găsească dovada clară că Burak este autorulul teribilei crime puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si