Close sidebar
Close sidebar

Ilie Balaci a comandat din Dubai parizer din România: "Te duci la un supermarket şi pui în paporniţa cu care vii vreo 3 suluri"

Acum 14 ani, Ilie Balaci a comandat din Dubai parizer din România, pentru că îi era poftă de alimente cu gust românesc.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

În 2004, Ilie Balaci a comandat din Dubai parizer din România. La acel moment, Balaci, care a decedat pe 21 octombrie, la 62 de ani, era antrenor în Emiratele Arabe Unite. El a fost vizitat de jurnalistul Daniel Nanu, pentru un interviu, dar Balaci i-a transmis să nu vină cu mâna goală.

Ilie Balaci a comandat din Dubai parizer din România: "Din ăla gros, ca pe vremuri"

„Când l-am vizitat în Dubai, prin 2004, mi-a dat telefon: "Ţărane, te duci la un supermarket şi pui în paporniţa cu care vii vreo 3 suluri de parizer din ăla gros, ca pe vremuri, că mi-e poftă". Mă tachina cu apelativul ăsta, deşi el s-a născut la Bistreţ, iar eu la Târgu Jiu, metropolă cum ar veni...”, a povestit Nanu în Gazeta sporturilor.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Ilie Balaci a comandat din Dubai parizer din România. A fost supărat că i s-a rătăcit "comoara"

Pentru că îi era poftă, Ilie Balaci a comandat din Dubai parizer din România.  „Ghinion, geanta cu parizerul lui Ilie s-a rătăcit la Istanbul în escală! Mi-a fost adusă a doua zi de la sosirea mea la Dubai. Timp suficient pentru ca el să se tot întrebe, foc de supărat, de ce nu s-a rătăcit geanta cu bagajul meu şi s-a rătăcit tocmai cea cu "comoara" lui care-i amintea de vremurile de altădată?!”, a mai relatat Daniel Nanu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI