Close sidebar
Close sidebar

Ilie Năstase a vorbit despre cele 2.500 de femei din viața lui: „Murea racheta până acum”

Ilie Năstase a oferit declarații despre zvonul potrivit căruia s-ar fi iubit cu 2.500 de femei. Sportivul a făcut declarații inedite.

Georgiana Balaban,

Ilie Năstase a făcut declarații despre femeile din viața lui.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fostul tenismen a vorbit în cadrul unui podcast despre viața sa personală. Ilie Năstase a spus adevărul despre cele 2.500 de femei pe care s-a zvonit că le-a avut de-a lungul vieții sale.

Citește și: Reacția lui Toni Iuruc în cazul de dopaj al Simonei Halep. Ce a spus fostul soț al tenismenei

Fostul jucător de tenis numărul 1 mondial a fost invitat în cadrul unui podcast unde a oferit câteva picanterii despre viața amoroasă. Despre cele 2.500 de femei din viața sa, Ilie Năstase a spus adevărul, oricât de rușinos ar fi. De asemenea, a spus cine este singura femeie care contează cu adevărat pentru el.

Ce a transmis Ilie Năstase

Bărbatul a declarat că nu este adevărat acel zvon, așadar nu a avut 2.500

de femei până acum. „Dacă aveam 2.500 de femei, îmi murea racheta până acum. Singura femeie care contează este ultima”, a mărturisit Ilie Năstase.

Năstase a accentuat și momentele importante din viața sa. Sportivul a povestit și despre drama prin care a trecut tatăl său, apoi a promis ca îl va omorî pe cel care i-a făcut rău în arest părintelui său.

Citește și: Scandal monstru între Marica și Ilie Năstase

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În cadrul clipului video, Ilie Năstase a spus ce a făcut cu primii bani câștigați și care e marele său regret ca sportiv.

În urmă cu ceva vreme, Ilie Năstase lămurit legenda celor 2.500 de femei pe care le-a avut de-a lungul vieții sale. Mai exact, a povestit cum a ajuns la acest număr uriaș, care a apărut și în autobiografia sa.

„O englezoaică mi-a scris cartea. Era documentată pe sport, ea i-a scris-o și lui David Beckham. Mereu îmi spunea că stau cu fetele, că am un fan club.

N-aveam timp să fac prostii atunci. Eram prin turnee… Aveam o casă lângă Paris și în fiecare seară povesteam cu ea câte trei ore.

În ultima seară, am luat o sticlă de vin roșu. Și îi zic: «Hai să fiu sincer cu tine! Ți-am tot zis că am avut 200 de femei, ba 400… Dar uite, acum mă confesez! Mi-a fost rușine de tine, dar am băut paharul ăsta de vin și îți recunosc că am avut 2.500 de femei». «Asta am așteptat de la tine!», mi-a zis. Și-așa a rămas! Am mințit-o. Nu se poate să ai atâtea. N-ai cum. Doar nu puteam să le număr și să le trec în computer”, a povestit Ilie Năstase, pentru Gazetă.

Citește și: Ilie Năstase, în pragul divorțului

Fostul tenismen a avut o viață amoroasă controversată și a fost însurat de cinci ori. Cea mai recentă relație este cea cu Ioana Simion.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Era cam la 10 metri de mine. Încă n-o vedeam bine, dar se mișca bine (…) Când s-a întors la masă, am chemat chelnerul și i-am zis: te rog frumos, pot să-i trimit o băutură domnișoarei de acolo?
La care fata mea, care are 13 ani, îmi spune: nu se face așa ceva, pe mine mă duci acasă! Am rămas blocat. Am lăsat-o să plece.

Am mai chemat o dată chelnerul. A spus că ea nu bea alcool, dar a ridicat paharul. În următorul minut, m-am dus la masă cu tupeu! Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, când naiba să avem?”, a povestit Ilie Năstase.

Citește și: Ilie Năstase, prins la volan, din nou, după ce a consumat alcool. Ultima dată a fost condamnat la închisoare în 2019 din același motiv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI