Close sidebar
Close sidebar

Ilie Nastase risca 6 ani de inchisoare! A fost dus in fata judecatorilor! Ce s-a intamplat?

Ilie Nastase are de patimit de pe urma scandalului pe care l-a iscat anul trecut dupa ce politistii l-au prins in stare de ebrietate, la volan.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

De teama inchisorii, fostul tenismen i-a cerut astazi judecatorului sa nu ii dea o pedeapsa aspra si sa il lase sa munceasca in folosul comunitatii. Deocamdata, Ilie Nastase nu rasufla usurat fiindca sentinta s-a amanat.

Ilie Nastase a plecat grabit de la judecatorie.

Citeste si: Spanac, ceapa, sau ridichi. Sunt doar cateva dintre legumele romanesti de sezon care au aparut peste tot prin piete!

Altadata deschis in declaratii, fostul tenismen a oftat si a zambit, dar n-a raspuns intrebarilor puse de jurnalisti.

In sala de judecata, in schimb, Ilie Nastase a marturisit ca regreta profund ce s-a intamplat in noaptea in care a fost prins la volan sub influenta alcoolului.

Fostul mare sportiv i-a acuzat atunci pe politisti ca l-au ranit cand i-au pus catusele, iar agentii au spus ca Ilie Nastase le-a vorbit urat si ca a plecat in timpul controlului fara permisiunea lor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Citeste si: Au băut în jacuzzi până au uitat de ei. Ce s-a întâmplat la scurt timp a fost surprins de camera de supraveghere

La cateva ore dupa ce a suflat in etilotest si a fost audiat, oamenii legii l-au oprit iar pe Ilie Nastase pentru ca s-a urcat pe moped fara permis si a intors pe linia continua.

Ilie Nastase risca pana la 6 ani de inchisoare.

Cuprins de remuscari, i-a cerut judecatorului sa-l lase in libertate, iar in schimbul clementei, sa munceasca in folosul comunitatii.

Citeste si: Un MONSTRU a desfigurat în bătaie o tânără din Dej! A lovit-o cu pumnii și picioarele în față până a lăsat-o inconștientă pe asflat!

Deocamdata, sentinta s-a amanat, dar daca judecatorul ii va accepta cererea, fostul mare sportiv ar putea sa mature strada sau sa faca munca de secretariat intr-o institutie publica.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI