Ilinca Obadescu prezinta Stirile Kanal D in fiecare weekend, incepand cu ora 12:30. Tanara si-a vazut visul implinit insa continua sa invete in fiecare zi. Vrea sa se autodepaseasca si nu ii este greu pentru ca, spune ea, ii place enorm ceea ce face.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

E limpede ca vedeta este o profesionista, dar nu ai cum sa nu remarci si ca este o femeie foarte frumoasa. Protagonista noastra recunoaste ca de-a lungul carierei s-a lovit de tot felul de rautati. S-a maturizat insa si a invatat sa inteleaga reactiile tuturor celor din jurul ei.

" M-am maturizat mult in ultimii ani...Televiziunea m-a maturizat.

Inteleg orice fel de frustrare si orice rautate. Cand cine este rau cu mine, sa stii ca nu pun pe seama frumusetii sau pe seama tineretii. Incerc sa inteleg persoanele respective, nu ma supar pe ele. Mi-as dori doar sa fie impacate, sa-si gaseasca echilibrul interior si sa nu se mai poarte asa cu mine. Sa stii ca la mine e doar o suparare de moment. Imi trece repede si ajung sa inteleg orice frustrare si orice suparare", a declarat Ilinca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si