Close sidebar
Close sidebar

Ilinca Obadescu vorbeste despre viata in televiziune. Frumoasa prezentatoare a Stirilor Kanal D e o perfectionista

Ilinca Obadescu este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de stiri din Romania. Vedeta Kanal D este pasionata de ceea ce face si spune ca niciodata nu pleaca acasa inainte de a studia foarte bine filmarea cu ea la pupitru. Tanara este exigenta cu ea insasi si tinde spre perfectiune.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Ilinca Obadescu prezinta Stirile Kanal D in fiecare weekend, incepand cu ora 12:30. Tanara si-a vazut visul implinit insa continua sa invete in fiecare zi. Vrea sa se autodepaseasca si nu ii este greu pentru ca, spune ea, ii place enorm ceea ce face.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

E limpede ca vedeta este o profesionista, dar nu ai cum sa nu remarci si ca este o femeie foarte frumoasa. Protagonista noastra recunoaste ca de-a lungul carierei s-a lovit de tot felul de rautati. S-a maturizat insa si a invatat sa inteleaga reactiile tuturor celor din jurul ei.

" M-am maturizat mult in ultimii ani...Televiziunea m-a maturizat. Inteleg orice fel de frustrare si orice rautate. Cand cine este rau cu mine, sa stii ca nu pun pe seama frumusetii sau pe seama tineretii. Incerc sa inteleg persoanele respective, nu ma supar pe ele. Mi-as dori doar sa fie impacate, sa-si gaseasca echilibrul interior si sa nu se mai poarte asa cu mine.

Sa stii ca la mine e doar o suparare de moment. Imi trece repede si ajung sa inteleg orice frustrare si orice suparare", a declarat Ilinca.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI