O iluzie optică controversată i-a lăsat nedumeriți pe internauți- deoarece se presupune că doar doi la sută dintre oameni pot observa cele patru femei ascunse într-o schiță creată de artistul ucrainean Oleg Shupliak.

Crezi că te afli și tu între cei 2% din populație care pot descifra imaginile ascunse din această ilustrație?

Citește și: Iluzie optică pentru cei cu IQ ridicat. Poți să găsești mingea în maxim 7 secunde?

Iluziile optice sunt o modalitate excelentă de a-ți antrena ochii și mintea să funcționeze în moduri diferite, dar imaginea de mai jos este una dintre cele mai dificile.

Iluzie optica virală

Iluzie optica virală

[Sursa foto: The Mirror]

Iluzie optică dificilă- vezi cele patru femei?

În această iluzie elaborată, sunt patru femei de găsit, dar mulți oameni se chinuie să găsească chiar și două persoane diferite, potrivit Mirror.co.uk.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Schița a fost creată de artistul ucrainean Oleg Shupliak și arată o femeie cu păr lung și curgător- dar puteți vedea celelalte figuri din ea?

La prima vedere, imaginea arată o schiță a unei singure femei cu părul des și o rochie destul de fluidă- care zâmbește în timp ce vorbește la telefon.

Este relativ simplu să vezi femeia principală, dar există, de fapt, alte trei doamne care se ascund undeva în fotografie, care sunt mai greu de observat.

Unde se ascund cele patru femei?

Pe site-ul lui Oleg, artistul afirmă că a desenat o „compoziție simbolică” pentru „îmbunătățirea subiectului popular” al iluziilor optice.

A doua femeie poate fi văzută pe mâna dreaptă a femeii lângă obrazul ei. Probabil ai fi confundat-o la început cu un telefon mobil.

Cu toate acestea, găsirea celei de-a treia doamne necesită mai mult efort.

O vei observa când te uiți la brațul primei femei.

Pentru a vedea a patra femeie trebuie să te uiți în perspectivă, să pui distanță între ochi și imagine, motiv pentru care este puțin mai greu de deslușit la început.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si