Close sidebar
Close sidebar

Imagine de coșmar. Coadă uriașă de dricuri în fața unui spital din România

Imagini de coşmar au fost postate din Craiova, de la morga celui mai mare spital din Oltenia, unde într-o singură zi au fost „eliberaţi“ 15 decedaţi.

Razvan Ilie,

Imagini înfiorătoare în fața spitalului din Craiova [Sursa foto: Reddit / GDS.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Imaginile au fost surprinse de un craiovean, care le-a postat pe Reddit.com, ulterior jurnaliştii publicaţiei regionale Gazeta de Sud primind confirmarea autenticităţii acestora. „Nu programăm decesele… Marţi şi miercuri au fost multe decese. Fotografia a fost făcută marţi. Astăzi nu mai sunt”, a declarat managerul SJU Craiova, Laurenţiu Ivanovici, pentru GdS.

Citeste si: Revine coșmarul în Italia. Record absolut de cazuri COVID-19 în 24 de ore! Proteste în mai multe orașe

Majoritatea deceselor cauzate de coronavirus

Managerul spitalului a precizat că în ziua în care s-a realizat fotografia, de la morga celui mai mare spital din Oltenia au fost predate familiilor trupurile neînsufleţite a 15 persoane, 13 fiind pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 care au decedat în spital.

A doua zi, miercuri, au fost înregistrate în Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Craiova alte cinci decese, conform sursei citate.

"Marţi şi miercuri au fost multe decese", a declarat managerul spitalului din Craiova [Sursa foto: Reddit/ GDS.ro]

Medicul a precizat că printre decedaţii de miercuri sunt victime ale COVID-19. Comentariile nu au întârziat să apară, pe rețelele de socializare: „Ca la petrecerile cu Adi Minune.“,

„Parca nu exista covid? nu erau interes mari la mijloc?“, „Blocare pe când? Când o sa fie camioane militare in fata spitalelor?“, „Până nu vezi gropi comune prin oraş n-ai de ce să te plângi“, sau „Au venit limuzinele!“ sunt doar câteva dintre mesaje, potrivit Adevarul.

Ziua și recordul negru în România

În ultimele patru zile, numărul cazurilor de COVID-19 a crescut exponențial, în fiecare zi fiind depășit un alt prag.

România a doborât şi vineri recordul de noi infectări cu coronavirus.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Au fost 10.260 cazuri noi în ultima zi şi 123 decese, iar la terapie intensivă pacienţii au ajuns la 1.001. Până vineri, 6 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 287.062 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Citeste si: Femeie confirmată cu COVID-19, prinsă fără mască în stația de tramvai!

Până astăzi, 7.663 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 05.11.2020 (10:00) – 06.11.2020 (10:00) au fost raportate 123 decese (69 bărbaţi şi 54 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov şi Municipiul Bucureşti.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 de ani, 2 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 13 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 36 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 36 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 35 decese la categoria de peste 80 de ani.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

119 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, iar pentru 4 pacienţi decedaţi nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent.

Sursa

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI