Monalisa fusese diagnosticata in urma cu cateva luni cu cancer de piele, iar la inceputul anului, a murit in spital. In vara, inainte sa afle ca este bolnava, tanara a postat pe pagina de socializare o imagine cu ea, pe o plaja din Grecia, citind cartea “Nici moarta, nici maritata”, iar la descrierea pozei, Monalisa a scris…”Momentan”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Acum, imaginea si mai ales mesajul tinerei le-a produs emotii prietenilor, care au luat totul ca o premonitie a tinerei cu putin timp inainte de a afla de boala care a ucis-o atat de repede.

 

Monalisa Pandelea, absolventa a liceului "Dinu Lipatti" din Capitala si extrem de apreciata pentru activitatea ei de make-up artist, a pierdut lupta cu boala la doar 26 de ani. Tanara a fost diagnosticata cu cancer, iar boala a evoluat extrem de rapid. Potrivit ultimelor informatii, dezvaluite pe surse, Monalisa Pandelea s-ar fi imbolnavit de cancer la piele, cauzat de un tratament de epilare definitiva.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si