Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Imagini copleșitoare vin din Siria, acolo unde un băiețel a fost scos de sub dărâmături după zeci de ore

Salvatorii din Siria au reușit, după zeci de ore, să scoată un copil de sub dărâmături. Reacția băiatului la vederea salvatorilor este emoționantă.

Diana Bostan,

Băiețel salvat în Siria


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cutremurul cu magnitudinea de 7,8 a provocat un dezastru atât în Turcia, cât și în Siria. Peste 17.500 de persoane și-au pierdut viața, iar 63.794 au fost rănite până în acest moment.

Un băiețel din Siria a fost scos de sub dărâmături după zeci de ore

Este vorba de Karem, un băiețel Sirian, care a fost prins zeci de ore sub dărâmăturile provocate de cutremurul devastator.

Citește și: Mecanismul European de Protecție Civilă a fost solicitat. România sprijină Siria în urma cutremurului

În momentul în care pământul a început să le fugă de sub picioare, Karem se afla acasă, alături de părinții săi, în orașul Armanaz.

Karem a fost scos de sub dărâmături, iar spre surprinderea acestora băiețul a început să se joace cu aceștia și era bucuros.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bilanțul morților crește alarmant în urma cutremurului

Bilanțul victimelor a crescut cu peste 4.000 de morți în doar câteva ore. 17.000 de persoane și-au pierdut viața în urma celor două cutremure din Turcia, fiind afectată și Siria. Peste 63.000 de persoane au fost rănite. Erdogan a spus că peste 6.400 de clădiri au fost distruse. 

Citește și: Un salvator izbucnește în lacrimi după ce mai bine de opt ore s-a chinuit să scoată o fată de sub dărâmături. ”Zübeyde, eşti atât de frumoasă!”

După cutremur, Turcia s-a deplasat cu trei metri mai aproape de Grecia. Seismologul grec Gerasimos Papadopoulos a dezvăluit că unda seismică a făcut ca Turcia să înainteze cu trei metri în Marea Egee.

„Placa arabă presează placa anatoliană, iar placa anatoliană este ocupată din punct geografic de Turcia. A avut loc o alunecare de-a lungul liniei de contact a celor două plăci, acolo unde se află falia, și anume o alunecare a plăcii anatoliene.

Cu alte cuvinte, Turcia a fost împinsă spre vest, spre Egee și s-a deplasat cu aproximativ 3 metri”, a explicat seismologul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI