Imaginile socante oferite de doi parinti drogati fiicei lor au fost postate pe Facebook.
Femeia zace pe canapea, iar sotul ei, este intins pe podea. "Omule, trezeste. Nu poti sa apari asa in fata copiilor" ii striga prietenul fiicei barbatului care pare ca nu intelege nimic din ceea ce se intampla in jurul sau.
Acesta este un alt caz de supradoza de droguri.
Din pacate un numar mare de americani se confrunta cu consumul de droguri, in special heroina, scrie publicatia britanica Metro.

Imaginile socante oferite de doi parinti drogati fiicei lor au fost postate pe Facebook. Femeia zace pe canapea, iar sotul ei, este intins pe podea.

"Omule, trezeste. Nu poti sa apari asa in fata copiilor" ii striga prietenul fiicei barbatului care pare ca nu intelege nimic din ceea ce se intampla in jurul sau.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Acesta este un alt caz de supradoza de droguri. Din pacate un numar mare de americani se confrunta cu consumul de droguri, in special heroina, scrie publicatia britanica Metro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si