Close sidebar
Close sidebar

Imagini cu cei doi paznici gasiti morti in curtea unei fabrici din Bucuresti! Camerele le-au surprins ultimele clipe!

Conform primelor ipoteze ale politistilor, cei doi paznici decedati ar fi fost omorati in bataie.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma autopsiilor a reiesit ca pe corpurile celor doi paznici gasiti morti exista mai multe politraumatisme, care ar fi putut afecta inclusiv organele interne.

Astfel, se poate spune, in acest stadiu al anchetei, ca cei doi paznici de la fabrica de ciment au fost omorati in bataie. Faptul ca cei doi au fost gasiti la subsol, loc unde in mod normal nu aveau ce sa caute, poate indica faptul ca, dupa ce i-au omorat, suspectii i-au aruncat la subsol, pentru a ascunde cadavrele.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Anchetatorii au studiat imagini, pentru a gasi indicii, paznicii fiind filmati cu cateva ore inainte sa moara.

"Luam in calcul absolut orice. Nu s-au incaierat, nu a fost o lupta. Cel mai probabil vorbim de crime. Se fac audieri ale tuturor celor care s-au aflat in societatea comerciala in ultimele 24 de ore", au declarat, pentru Libertatea, surse judiciare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI