Close sidebar
Close sidebar

Imagini cu politistul din Iasi mutilat de un agresor bolnav psihic. Omul legii apare bandajat si plin de sange, cu o perfuzie in mana

Un politist a fost taiat cu o sabie in zona urechii in timpul unei interventii care a avut loc intr-o casa de la marginea orasului Iasi. Imagini din timpul agresiunii au aparut in spatiul public.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un film in care apare politistul agresat de un barbat cu schizofrenie, care nu si-a luat medicamentele, a fost facut public.

Imaginile il surprind de omul legii plin de sange, dupa ce una dintre urechi i-a fost taiata in timp ce intervenea pentru a calma un scandal izbucnit intr-o familie din zona Ciric, cartier situat la marginea orasului.
Duminica dimineata, un barbat in varsta de 32 de ani a devenit agresiv cu cei din jur, amenintandu-i cu o sabie. La locul solicitarii prin 112 s-a deplasat initial un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Judetean Iasi si un echipaj de politie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ulterior, intrucat barbatul agresiv si l-a lovit cu sabia pe unul dintre politisti, medicul coordonator din dispecer a trimis la locul solicitarii inca o ambulanta si a cerut sprijinul fortelor de ordine.
 

Citeste mai mult pe Adevarul.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI