Close sidebar
Close sidebar

Imagini cu sefa interimara de la PNL pe podiumul de moda. Raluca Turcan a defilat in trecut,in tinute spectaculoase

Cunoscuta ca o persoane serioasa, cu un discurs pertinent, Raluca Turcan, sefa interimara de la PNL, este si o femeie mondena. Mai mult, ea a si cochetat cu lumea modei, surpriza, in calitate de manechin.

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

In 2010, blonda a acceptat sa fie mireasa colectiei cunoscutei designere Galyna Panzari, la cel mai apreciat festival de moda din Romania, “Bucharest Fashion Week”! Raluca a defilat, atunci, intr-o rochie vaporoasa, asimetrica si extrem de sexy, care ii arata picioarele perfecte si ii dezgolea serios spatele.

"Am acceptat sa prezint rochia prietenei mele Galyna in scop caritabil. Donez banii obtinuti din vanzarea ei pentru o fetita din Sibiu, Dominique Simionescu, care-si va acoperi astfel cheltuielile de participare la selectia nationala pentru festivalurile Mamaia Copiilor si Cerbul Copiilor", a declarat, la vremea respectiva blonda in presa.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Pe de alta parte, Galyna a explicat si ea prezenta deputatei pe podium. “Raluca este clienta mea inca de la inceputurile mele in moda, a avut incredere in mine. Am vrut ca ea sa inchida prezentarea mea pentru ca este exact genul de femeie careia ma adresez, rafinata, educata, stapana pe ea, inteligenta.
Eu nu fac rochii vulgare si lupt cat imi sta in putere impotriva acestui trend. Vreau sa arat ca o femeie poate sa fie fascinanta prin distinctie si eleganta"
, a spus creatoarea de moda.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI