Reprezentantii Sindicatului ”Europol” din Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Dolj reclama ca Centrul de Arest Preventiv a fost invadat de sobolani care pun in pericol sanatatea colegilor lor.

Imagini video cu sobolani care umbla pe holurile Centrului de Arest Preventiv din IPJ Dolj au fost postate pe site-ul sindicatului.

"Va punem la dispozitie un video de la nivelul CRAP din IPJ Dolj, unde cei inchisi sunt mai protejati decat politistii care sunt nevoiti sa isi desfasoare activitatea alaturi de rozatoare.

Spunem asta deoarece pe holurile acestui centru colcaie sobolanii in voie si raspandesc boli care pot fi letale pentru colegii nostri. Acelasi lucru se intampla si la IPJ Cluj, unde centrul de retinere si arestare preventiva a fost infestat cu plosnite, iar colegii nostri riscau sa isi contamineze propriile camine cu astfel de paraziti", scriu reprezentantii sindicatului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La randul lor, reprezentantii IPJ Dolj sustin ca ultima deratizare a fost facuta in august anul trecut, precizand ca acestea se desfasoara la solicitarea politistilor.

"Ultima deratizare a fost efectuata in luna august 2016, neexistand un regulament pentru acest lucru.

Deratizarile se fac la sesizarea agentilor care isi desfasoara activitatea aici si nu a fost depus niciun document in acest sens. Conducerea IPJ Dolj a alocat 160.000 lei pentru modernizarea, in cursul anului trecut, a Centrului de Arest Preventiv. Vom analiza si imaginile prezentate, existand posibilitatea ca acestea sa fie surprinse inainte de modernizare", a declarat subcomisar Alin Apostol, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si