Fost preot la o biserică din Cernavodă, George Ciulei şi-a dat foc în faţa catedralei, în semn de protest faţă de decizia mai marilor Bisericii de a-l opri de la slujire. Totul a pornit de la un accident ce a avut în 2015, în care preotul a fost implicat.

Accidentul s-a petrecut pe 18 martie 2015, în Constanţa, după ce Nicolae Chiţu, un tânăr de 26 de ani din Constanţa, care se pare că era băut, a intrat pe contrasens şi a lovit puternic autoturismul condus regulamentar de George Ciulei.

Potrivit imaginilor surprinse la momentul accidentului, preotul aflat la volanul autoturismului care venea din sens opus a încercat să-l avertizeze cu farurile, fără succes însă. În urma impactului violent, Nicolae Chiţu şi-a pierdut viaţa, maşina acestuia fiind complet distrusă. De altfel, la acel moment, au existat şi zvonuri cum că tânărul a intrat în maşina de pe contrasens intenţionat, vrând să se sinucidă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

George Ciulei s-a ales cu răni grave, însă viaţa lui a fost dată peste cap de o decizie a şefilor săi din Biserică.  În urma accidentului, Arhiepiscopia Tomisului a decis să-l suspende şi să-l oprească de la slujire la parohia unde activa de 12 ani. Motivul invocat de superiorii lui a fost faptul că nu mai poate fi preot şi să săvârşească lucruri sfinte  după ce a comis omor fără voie, iar acest fapt este stipulat în regulamentul bisericesc.

Deşi George Ciulei şi-a angajat un avocat şi a încercat să dovedească mai marilor Bisericii că el este doar o victimă a accidentului, până acum nu i s-a făcut dreptate. Acesta este motivul pentru care duminică, într-un gest disperat, preotul şi-a dat foc în faţa Catedralei Neamului. Din fericire, doar hainele acestuia au fost cuprinse de flăcări, el dezbrăcându-se imediat!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si