Close sidebar
Close sidebar

Imagini de groaza in Neptun! Un delfin ucis in plasele delfinilor a fost adus la mal

Imagini de groaza vin din Statiunea Neptun. Un deflin ucis in plasele pescarilor a fos adus de curenti aproape de mal. Oamenii s-au grabit sa-l scoata din apa pentru a-i proteja pe micuti de imaginea terifianta. Ecologistii spun ca peste 80 de delfini au fost gasiti morti pe litoralul romanesc in acest an. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Delfinul a fost adus de curenti in acest golf unde zeci de copii erau in apa. Micutii au fugit ingroziti din mare, speriati de imaginea socanta. Parinti copiilor au intrat in apa si au adus delfinul la mal. S-au grabit apoi sa il acopere.

„Cu ajutorul oamenilor de pe plaja l-am bagat in sac si l-am dus acolo departe ca miroase”, povesteste un martor.

Concluziile sunt clare. Delfinul a murit in plasele pescarilor. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

CHINUITI SI UCISI IN PLASELE PESCARILOR

Bietele mamifere marine isi dau ultima suflare dupa ce trec prin chinuri groznice.

Marian Paiu, ecologist ONG Mare Nostrum: „Mor sufocati in aceste plase. Da, pentru ca au un mecanism care le blocheaza respiratia. Iti tin respiratia pana cand raman fara aer”.

2017 este un an negru. Peste 80 de delffini au fost gasiti esuati, iar cei mai multi dintre ei sunt marsuini.

Daca gasiti un delfin mort pe plaja, sunati la acest numar de telefon. Cei de la ONG intocmesc un raport in care vor sa arate dimensiunile macelului din Marea Neagra.

Ecologistii spun ca pescarii pot salva delfinii daca monteaza niste dispozitie speciale de semnalizare pe plasele folosite in mare.

Marian Paiu, ecologist ONG Mare Nostrum: „Acele dispozitive sunt destul de scumpe si le este frica sa nu fie introduse si la un moment date i sa trebuiasca sa le achizitioneze”.

Marsuinul este o specie de delfin aflata pe cale de disparitie, iar daca autoritatile nu iau masuri curand, aceste superbe mamifere marine vor deveni istorie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI