Close sidebar
Close sidebar

Imagini de la botezul nepotului lui Adrian Nastase! Cine a fost nasul copilului

Zi de mare sarbatoare in familia fostului premier, Adrian Nastase. Fiul sau, Andrei, si-a crestinat bebelusul, vineri, la o biserica din Capitala. Emotionat, nasul micutului, Mihnea, fratele mai mic al lui Andrei a fost cel care a intrat cu copilul in lacasul cult.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nepotelul lui Adrian Nastase le-a schimbat viata parintilor de cand a venit pe lume in urma cu trei luni. Micutul Nicolas Daniel a fost crestinat vineri, iar nas a fost unchiul sau, Mihnea Nastase.

"O zi foarte emotionanta. Sunt unchi si nas in acelasi timp. Este pentru mine o bucurie enorma. Nasul este cel care intra in biserica cu copilul”, a spus Mihnea Nastase la un post tv.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ieri, a fost o zi de sarbatoare in familia noastra. La Biserica Sf. Vineri, din cartierul Pajura, a fost botezat Nicolas Daniel. Nas a fost Mihnea, fratele mai mic al lui Andrei. Impreuna cu multi prieteni, care au infruntat canicula, ne-am bucurat sa fim alaturi la in-crestinarea noului membru al familei.
La fel de emotionat si de fericit a fost si fostul premier care a notat primele impresii despre eveniment pe blogul personal.

Andrei Nastase s-a cununat civil cu Bianca Ciuvat la finele lunii ianuraie, cu putin timp ca fiul lor sa vina pe lume. Cei doi formeaza un cuplu de mai bine de sapte ani. Absolventa de Drept, Bianca Ciuvat este un tanar designer care si-a propus sa introduca ghiozdanele in garderoba fashionistelor din Romania. ea a devenit pentru prima data mamica la 24 martie.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI