Bilanțul oamenilor care mor din cauza coronavirusului crește de la o zi la alta. Oamenii nu știu ce să facă și unde să se mai ascundă de virusul care a făcut ravagii.

Persoanele care sunt nevoite să călătorească în alte state, precum Japonia, SUA, Thailanda, Coreea de Sud, dar şi alte ţări ale Uniunii Europene și-au luat măsuri de precauție. Oamenii sunt înspăimântați așa că vor să prevină infectarea cu coronavirus.

Pentru a se proteja, oamenii s-au îmbrăcat cu folii de plastic și au izolat totodată şi cărucioarele copiilor. Frica le-a pătruns și în piele și celor mai curajoși oameni, deoarece virusul din China omoară pe capete.

Imagini de ultimă oră din aeroport. Cu ce s-au îmbrăcat oamenii pentru a se apăra de virusul din China?

Daniel Buzdugan a postat pe contul său de socializare, imaginile care au făcut înconjurul lumii, cu oamenii înspăimântați care vor să prevină virusul. (Citește și corona virus în Cluj)

Imagini de ultimă oră din aeroport. Cu ce s-au îmbrăcat oamenii pentru a se apăra de virusul din China?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

Citeste si: VIDEO| Bărbat ucis de explozia unui poiectil. Reacția autorităților locale

„Realitatea e mult mai gravă decât ne este prezentată la știri. Sincer nu înțeleg de ce nu închid măcar momentan granițele. Lucrez cu o colegă asiatică și zice că rata morților e foarte mare, ca și cea a celor bolnavi! E grav cum ei vin în vacanţe, pentru că perioada de incubare a virusului e de 15 zile.”,

susţine unul dintre urmăritorii lui Daniel Buzdugan.

Citeste si: Horoscop 30 ianuarie 2020. O zi magnifică pentru aceste zodii!

„Nu știu dacă să râd sau să plâng, având în vedere situația reală din China”, afirmă un alt fan al vedetei TV.

Citeste si: Rusia anunţă că a primit genomul noului coronavirus chinez şi dezvoltă un vaccin împreună cu China


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si