Tragedia a avut loc in localitatea Pianu de Jos, in curtea unei firme care se ocupa de colectarea fierului vechi. Se pare ca cei doi barbati- in varsta de 43 si 52 de ani- ar fi incercat sa manevreze un proiectil din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Chiar in acel moment s-a produs insa o explozie, iar omul mai tanar a murit.

La fata locului au ajuns imediat mai multe echipaje de salavatori.

Citeste si: Caz șocant în Alba. Un bărbat a murit în timp ce încerca să taie un proiectil

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Lt. col. Ovidiu Costea, prim adjunct ISU Alba: Am fost solicitati sa acordam primul ajutor unei victim ranita in urma unei explozii. Victima a fost preluata de echipajul SMURD si transportata la spial avand rani provocate de schije in urma unei explozii. Cea de-a doua victima a fost gasita la fata locului, din pacate decedata ca urmare a leziunilor incompatibile cu viata.

In urma exploziei, cel de-al doilea barbat, in varsta de 52 de ani a fost ranit.

Bărbat ucis de explozia unui poiectil

Nicolae Albu, prefect Alba: Se pare ca a avut loc o explozie in timp ce incerca sa taie o bucata de metal. Nu stim inca despre ce este vorba, s-au acumulat gaze in interior, au mai fost ceva urme. Se pare ca ar fi un proiectil dezafectat, asa ar fi trebuit sa fie. O sa faca cercetari colegii de la politie.

Lazar Voisan, viceprimar comuna Pianu: Nu stiam ce se se desfaoara aici, fiind o prorpietate private, noi nu am avut cunostinta de asa ceva. Aveam cunostinta tot la cest proprietar de depozitarea unor cartoane pentru care a facut notificare scrisa si i-am dat termen sa le ia, dar nu stiam ca are asa ceva pentru ca nu putea intra pe prorprietatea omului. S-a auzit pana in Pianu de Sus, la 4 kilometri. A iesit un fum gros si toata lumea s-a alarmat.

Citeste si: Explozie la Uzina Mecanica Babeni. Un tanar de 22 de ani a murit

Politistii au demarat o ancheta in aces caz. Oamenii legii incearca acum sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs tragedia si au deschis un dosar pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si nerespectarea regimului materialelor explozive.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si