Close sidebar
Close sidebar

Imagini de ultimă oră din aeroport. Cu ce s-au îmbrăcat oamenii pentru a se apăra de virusul din China?

Oamenii sunt îngroziți de coronavirus. În aeroport sau la cumpărături, oamenii au decis să se protejeze 100% de virusul care i-a înspăimântat.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bilanțul oamenilor care mor din cauza coronavirusului crește de la o zi la alta. Oamenii nu știu ce să facă și unde să se mai ascundă de virusul care a făcut ravagii.

Persoanele care sunt nevoite să călătorească în alte state, precum Japonia, SUA, Thailanda, Coreea de Sud, dar şi alte ţări ale Uniunii Europene și-au luat măsuri de precauție. Oamenii sunt înspăimântați așa că vor să prevină infectarea cu coronavirus.

Pentru a se proteja, oamenii s-au îmbrăcat cu folii de plastic și au izolat totodată şi cărucioarele copiilor. Frica le-a pătruns și în piele și celor mai curajoși oameni, deoarece virusul din China omoară pe capete.

Imagini de ultimă oră din aeroport. Cu ce s-au îmbrăcat oamenii pentru a se apăra de virusul din China?

Daniel Buzdugan a postat pe contul său de socializare, imaginile care au făcut înconjurul lumii, cu oamenii înspăimântați care vor să prevină virusul. (Citește și corona virus în Cluj)

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

 

Citeste si: VIDEO| Bărbat ucis de explozia unui poiectil. Reacția autorităților locale

„Realitatea e mult mai gravă decât ne este prezentată la știri. Sincer nu înțeleg de ce nu închid măcar momentan granițele. Lucrez cu o colegă asiatică și zice că rata morților e foarte mare, ca și cea a celor bolnavi! E grav cum ei vin în vacanţe, pentru că perioada de incubare a

virusului e de 15 zile.”, susţine unul dintre urmăritorii lui Daniel Buzdugan.

Citeste si: Horoscop 30 ianuarie 2020. O zi magnifică pentru aceste zodii!

„Nu știu dacă să râd sau să plâng, având în vedere situația reală din China”, afirmă un alt fan al vedetei TV.

Citeste si: Rusia anunţă că a primit genomul noului coronavirus chinez şi dezvoltă un vaccin împreună cu China

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI