Crima de la Mangalia, noi imagini. Loredana, tânăra de 18 ani, suspectată că şi-a ucis prietena, pe Alina Ciobanu, într-un hotel din Saturn, a fost surprinsă de mai multe camere de supraveghere din oraş chiar în noaptea crimei, potrivit ziuadeconstanta.ro.

Crima de la Mangalia: Imagini cu Loredana după ce a abandonat cadavrul

În imagini, pare a fi surprins momentul după ce a abandonat cadavrul, Loredana cărând geamantanul foarte ușor. La un moment dat, se vede cum deschide geamantanul și nu este nimic în interior.

Imagini din noaptea crimei de la Mangalia, surprinse de camerele de supraveghere

Imagini din noaptea crimei de la Mangalia, surprinse de camerele de supraveghere

[Sursa foto: Ziua de Constanța]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV- Alina Ciobanu, tânăra omorâtă în Mangalia, copilul de suflet al afaceristului Ionel Sandu: ”Era un copil modest, pe lângă cei 700 de lei pe care îi dădeam lunar, îi mai dădeam încă 300 de lei”

Tânăra este acuzată că şi-a ucis cea mai bună prietenă, chiar în hotelul din Saturn unde lucrau amândouă. Conform informațiilor, ea ar fi băgat cadavrul într-un geamantan şi l-a dus cu un taxi într-un parc din oraş.

Loredana i-a spus taximetristului că are cărți în geamantan

Pentru a pune în maşină geamantanul a cerut ajutorul unui coleg care trecea prin zonă, procurorii stabilind că acesta nu ştia ce se află în valiză. Taximetrisul ar fi întrebat-o ce are în geamantan, fiind extrem de greu. Tânăra i-a spus că sunt cărţi.

Alina Ciobanu a fost ucisă cu sânge rece

Alina Ciobanu a fost ucisă cu sânge rece

”Locul unde a fost găsit cadavrul nu e locul faptei”

Criminologul Dan Antonescu a comentat, pentru stirilekanald.ro, modalitatea în care a fost transportat cadavrul de la locul crimei, cu un troler: ”E clar că locul unde a fost găsit cadavrul nu e locul faptei. În astfel de situații, autorul este cumva obligat să se debaraseze de cadavru pentru că locul faptei are legătură cu el, cu autorul.

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Crima de la Mangalia. De ce ar fi fost ucisă Alina Ciobanu, tânăra de 18 ani? Dan Antonescu, criminolog: ”Este foarte posibil ca cele două să și-l fi disputat pe acel iubit”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Dacă fata aceasta ar fi fost omorâtă doar în camera ei de hotel, nimeni nu ar fi riscat să transporte cadavrul, pentru că putea fi prins cu acest colet macabru asupra sa. Dar, când tu în casa ta, în garajul tău, în atelierul tău, în firma ta, ai comis un omor și ai cadavrul acolo, trebuie să scapi de el”, mai spune criminologul.

Fiind pe litoral, transportarea cadavrului cu un geamantan a trecut neobservată

Fiind în zona litoralului, transportarea cadavrului într-un troler a trecut neobservată: ”Nu atrăgea atenția nimănui un troler mare și greu, dovadă comportamentul taximetristului, amabilitatea.

A ajutat-o să urce și să coboare acel troler în portbagaj. Dacă nu ar fi avut posibilitatea aceasta, s-ar fi ajuns la varianta doi, pe care am întâlnit-o de foarte multe ori, tranșarea cadavrului”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si