Refugiatii stau pe acest camp de la marginea Timisoarei de aproximativ o saptamana  si, cel mai probabil, sunt in asteptarea unor calauze care ar urma sa ii duca in strainatate.

Cu speranta intr-o viata mai buna, acesti refugiati si-au luat copiii si au fugit din tarile lor macinate de razboaie. Cei mai multi dintre ei sunt din Siria si Irak, si nu tara noastra e destinata lor finala.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

- Stam aici, vrem sa trecem in Ungaria. De cat timp sunteti aici? Suntem de 10 zile, dar nu avem cum sa trecem.

Acest barbat este pe drumuri de doi ani si jumatate. A cheltuit opt mii cinci sute de dolari ca sa treaca ilegal prin Irak, Turcia, Bulgaria si Romania. De aici, spera sa ajunga in Marea Britanie cu ajutorul unei calauze.   

In tabara improvizata, e o mizerie de nedescris.

Nu au apa potabila, nu au toalete, iar resturile de mancare zac aruncate peste tot. Daca unii au corturi in care sa doarma, altii isi petrec noptile sub cerul liber.

In total sunt 42 de solicitanti de azil, veniti din Iran, Irak si Siria, iar cei mai multi dintre ei au ajuns aici dupa ce au plecat din centrele din Giurgiu si Bucuresti.

Refugiatii au fost trimisi inapoi in centrele de unde provin, dar, cel mai probabil se vor intoarce in vestul tarii ca sa astepte calauzele spre Occident. 

 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si