Close sidebar
Close sidebar

Imagini dureroase cu o fostă concurentă Puterea Dragostei. A făcut accident 

O fostă concurentă din casa Puterea Dragostei a trecut recent printr-un coșmar. Aceasta a făcut accident cu mașina și a declarat că are dureri foarte mari: ”Adorm pe bază de Ketonal”. Află despre cine este vorba. 

Andreea Bolocan,

Ella a făcut accident cu mașina [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cea care a făcut parte recent dintr-un accident auto este chiar îndrăgita brunetă Ella, care a făcut parte în trecut din show-ul matrimonial Puterea Dragostei. Aceasta susține că o altă mașină nu i-a acordat prioritate și că acum are dureri foarte mari. Totodată aceasta este de părere că Dumnezeu a vrut să îi dea o lecție. Nu este sigură că mai vrea să conducă după proaspătul incident.  

Citeste si: Scene halucinante în camera roșie de la "Puterea Dragostei". "Eu vreau doar să te cunosc"

Ella: ”Am dureri foarte mari” 

Urmăritorii Ellei de pe Instagram, impacientați de recentul incident prin care a trecut aceasta, au întrebat-o cum se simte acum, la scurt timp după accidentul auto.

Aceasta a spus că are dureri foarte mari și că fără medicamente nu poate adormi. 

Poza de la locul accidentului [Sursa foto: Instagram]

”Cum să mă simt după accident, iau destul de multe calmante. Deci adorm pe bază de Ketonal. Am dureri foarte mari, în special noaptea. Nu știu de ce.” 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Întrebată de către urmăritorii săi de pe Instagram cum se simte cu psihicul după accidentul de mașină prin care a trecut aceasta a răspuns că îi este destul de greu să își revină. 

”Sincer e un pic cam greu să te refaci. Aseară am spus că nu o să mai conduc de loc. Așa a vrut Dumnezeu, să îmi dea o lecție.” 

Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Mona și Nicos de la „Puterea Dragostei” sunt împreună?! Imaginea care face senzație

”Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să scap cu viață” 

Din spusele brunetei, celălalt șofer nu ar fi acordat prioritate și a intrat în botul bolidului pe care îl conducea.

Ella de la Puterea Dragostei nu a dat mai multe detalii și despre cum se simte, dar în poza pe care a postat-o la InstaStory după accident pare că a primit îngrijiri din partea medicilor, căci în jurul gâtului are atașat un guler cervical.     

„Cam așa se întâmplă când nu se acordă prioritate!/ Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să scap cu viață. Iar voi, șoferilor, conduceți mai cu prudență pentru a nu pune în pericol viața celorlalți în pericol', a transmis Ella pe Instagram. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI