Cristian Topescu este inmormantat, cu onoruri, la Cimitirul Ghencea Militar. Dupa ceremonia privata care a avut loc in capela de la cimitir, cortegiul funerar s-a indreptat spre locul unde va fi inmormantat marele comentator sportiv.

 

 

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In spatele sicriului, acoperit cu drapelul Romaniei, s-a aflat familia lui Cristian Topescu. Cristel Ungar, ultima lui sotie, alaturi de fiul ei Sebastian, care si-a tinut tot timpul mama de mana.

A urmat apoi, Cristian Jr, celalalt fiu al lui Topescu, alaturi de cei doi baietei ai lui si de sotie. Apoi, indurerata, cu ochii ascunsi de ochelari mari de soare, s-a aflat Cristina Topescu, singura fiica a fostului mare jurnalist.

 

Cristian Topescu a murit marti dupa-amiaza, la varsta de 81 de ani, la Spitalul Elias, unde ajunsese in stare grava, ca urmare a bolii de care suferea de cativa ani- diabetul. 

Imagini: Stirile Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si