Close sidebar
Close sidebar

Imagini fabuloase surprinse la mănăstirea Dervent, acolo unde este îngropat Aurelian Preda! ”Câteva clipe petrecute în Rai!”

Rapsodul Aurelian Preda este înmormântat la mănăstirea Dervent, acolo unde acum două seri a apărut un curcubeu de toată frumusețea.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Rapsodul Aurelian Preda este înmormântat la mănăstirea Dervent, acolo unde acum două seri a apărut un curcubeu de toată frumusețea. Prezentatorul tv și solistul de muzică populară Aurelian Preda a încetat din viață pe 27 septembrie 2016, la doar 46 de ani, fiind înmormântat după câteva zile la mănăstirea Dervent.

Citeste si: Manuscrisul ”pierdut” al lui Aurelian Preda! ”O carte care va răsturna lumea muzicii populare”! Volumul urmează să apară la exact 3 ani de la moartea artistului

Călugărul Efrem Băndărică, duhovnicul și cel mai bun prieten al lui Aurelian, se îngrijește zilnic de mormântul rapsodului, păstrând ți o strânsă legătură cu fiica acestuia, Anamaria Rosa.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Zilele trecute, după o furtună care a răvășit zona, deasupra mănăstirii Dervent a apărut un curcubeu extraordinar, fotografiat de Efrem, care a postat pozele și a scris următoarele în dreptul lor:  ”Cateva clipe petrecute in Rai! Acum...la Dervent”. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI