Close sidebar
Close sidebar

Imagini halucinante! Un bucurestean s-a gandit sa "salveze timp" si sa mearga direct pe linia verde de tramvai

Tupeul in trafic nu are limite. Un sofer bucurestean a fost surprins in timp ce conducea un bolid BMW pe spatiul verde al liniei de tramvai de pe bulevardului Liviu Rebreanu, din sectorul 3.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un alt sofer a filmat cu camera de bord momentul in care BMW-ul ruleaza pe spatiul verde si a postat imaginile pe internet. Revoltat, edilul sectorului 3, Robert Negoita, a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook. El i-a incurajat pe bucurestenii care surprind astfel de momente in trafic sa sesizeze imediat Politia.

"Tocmai cand discutam de ridicarea masinilor care sunt parcate pe spatiul verde si distrug.... Nici nu stiu ce am putea sa comentam la acest clip... doar ca este foarte trist ca se intampla asa ceva. Daca intalniti astfel de situatii in Sectorul 3, sesizati de indata Politia Locala Sector 3, la numarul de telefon 021/9543 sau la 112”, a scris pe Facebook Liviu Negoita.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Reabilitarea liniei de tramvai de pe bulevardului Liviu Rebreanu, in valoare totala de 76 milioane lei, nu a fost finalizata nici pana in prezent. Proiectul este de tip ”green track”, spatiul dintre sine fiind acoperit cu gazon.

Lucrarile pentru reabilitarea celor 2,78 de kilometri ai strazii au fost planificate si anuntate inca din 2007, dar au inceput abia in 2010. De abia in 2014, a fost finalizat un prim tronson, de 1,7 kilometri, situat intre arterele Camil Ressu si Nicolae Grigorescu.

Vezi video AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI