Close sidebar
Close sidebar

Imagini incredibile în Chișinău! Mai mulți tineri și-au legat un prieten cu scoci de copac pentru a ajunge virali pe rețelele de socializare

În încercarea de a deveni virali pe rețelele de socializare, mai mulți tineri și-au legat un prieten cu scoci de un copac. Muncă atât de complicată a grupului de băieți pentru a posta imaginile pe TikTok, s-a terminat cu o vizită la secția de poliție.

Alexandra Costea,

Imagini incredibile în Chișinău! Mai mulți tineri și-au legat un prieten cu scoci de copac pentru a ajunge virali pe rețelele de socializare

[Sursa foto: TikTok]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mai mulți tineri din capitala Republicii Moldova care au vrut să devină virali cu un video pentru TikTok au ajuns pe mâna oamenilor legii. În goana după faimă, tinerii și-au legat un prieten de un copac și au filmat totul.

Citește și: Percheziții de amploare în Capitală și în 6 județe. Prejudiciu de 1,4 milioane lei prin firme-fantomă

La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de Poliție pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul. Ajunși la fața locului, oamenii legii au depistat un grup de tineri, unul dintre ei fiind legat de un copac cu ajutorul unei pelicule transparente, iar altul care înregistra toate acțiunile cu telefonul mobil. 

În goana după faimă, mai mulți tineri și-au legat prietenul cu scoci de copac

Doi tineri au fost conduși la Inspectoratul de Poliție Centru. În urma verificărilor s-a constatat că au vârstele de 19 și 29 de ani. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În urma audierilor cei doi băieți și-au recunoscut vina comunicând că făceau filmulețe pentru a le posta pe rețeaua TikTok. 

Citește și: Virgil Popescu anunță demisii după tragedia din Gorj: „Mi se pare normal ca cei care răspund de acest lucru, de minerit, să-şi piardă funcţiile”

În urma cercetării cazului, în acțiunile tinerilor au fost constatate elemente constitutive ale contravenției prevăzute de art. 354 din Codul contravențional "Huliganism nu prea grav", fapt pentru care le-au fost întocmite procese-verbale.

Angajatul Poliției care apare în imagine era venit la apel și înregistra acțiunile tinerilor pentru a fi anexate la material, notează jurnaliștii de la știri.md.

Citește și: Controale riguroase ale inspectorilor ANPC: Două centre de îngrijire a vârstnicilor şi o firmă de catering, amendate

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI