Imagini cu o mașină sport Porsche, ajunsă sub ape pe o stradă din orașul Constanța, au devenit virale pe rețelele de socializare. Fotografiile au fost făcute în zona Delfinariului din Constanța, la intersecția străzilor Soveja și Răchitași. După cum se poate vedea în imaginile de mai jos, drumul a devenit impracticabil, iar în unele mașini mai joase apa a intrat și în interiorul mașinii.  

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Avertizarea cod roşu de furtună a făcut răpăd pe litoral, marți seara! Mii de turişti au fost goniţi de pe plajă de cerul care s-a întunecat brusc. Furtuni neobișnuite au spulberat sud-estul țării cu o putere care a dărămat copaci și a rupt drumuri. O vijelie iscată din senin a adus urgia pe litoral. Cerul s-a înnegrit brusc, iar turiştii au fugit cât au putut de repede de pe litoral! Pe plaja din Mamaia, salvamarii s-au mobilizat de urgenţă să îi scoată din apă pe turiştii care îşi puneau viata in pericol stând în mare pe o aşa furtună. 

Citeste si: Meteo. Vremea rea pune stăpânire pe România. Coduri portocali și galbene în mai multe zone din țară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si