Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Primul protagonist al stirii noastre e din China. Si se pare ca bicicleta pe care o vedeti in imagini i-a cam cazut cu tronc. Nu conteaza ca nu e a lui, omul e hotarat sa plece cu ea acasa. Si nici faptul ca e legata de un copac nu pare sa fie o problema prea mare. Incredibil, dar scoate dintr-o geanta un fierastrau si se apuca de… taiat copacul.

Hotul nu pare deranjat in niciun fel. Ba chiar isi vede tacticos de treaba pana isi da seama ca ii ia cam mult timp. Se duce la scuterul pe care venise, cotrobaie ceva prin geanta si se intoarce cu o alta unealta, probabil mai eficienta. Nu de alta, dar in doar cateva secunde arborele e pus la pamant. Iar in doi timpi si trei miscari bicicleta e incarcata pe scuter si individul se face nevazut.



Un scenariu cumva asemanator au pus in aplicare si cativa americani. Doar ca barbatii se pare ca nu au dexteritatea asiaticului, asa ca se cam chinuie ceva minute pentru a dobori copacul.

Dupa ce au jucat cu randul rolul taietorului de lemne, americanii reusesc intr-un final apoteotic sa invinga arborele de ginko. Si mai incredibil este faptul ca indivizii nici macar n-au vrut sa fure bicicleta, doar sa se plimbe cu ea!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si