Close sidebar
Close sidebar

Imagini incredible la Manastirea Cernica! Un preot cu ochelari de soare se plimba cu scuterul prin curtea lacusului de cult!

Pictorul Paul Hitter, aflat in vizita la Manastirea Cernica, s-a aratat impresionat de intalnirea cu preotul excentric.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Pictorul Paul Hitter, devenit celebru datorita picturilor sale naive, pline de culoare si exotism, a fost zilele trecute la Manastirea Cernica, de langa Bucuresti, pentru a se reculege. El a fost insotit de doi prieteni, cu care a petrecut mai multe ore la manastire. La un moment dat, Hitter si amicii sai l-au intalnit pe unul din preotii manastirii, care se plimba pe un scuter electric prin curtea lacasului de cult.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Amuzat de situatie, Hitter si-a luat ochelarii de soare si i-a pus pe fata preotului, care a acceptat sa se pozeze in aceasta ipostaza. „Crestinismul poate fi si „cool”, a comentat, cu umor, Hitter. „Il stiu pe Parintele... e mucalit, asa”, i-a transmis un amic. „Da, nu m-a binecuvantat pana nu mi-am scos cercelul. Apoi mi-a „furat” ochelarii”, a dezvaluit pictorul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI