După știrea cu romii care au furat un tanc rusesc, alții dau acum lovitura. Mai mulți ucraineni și-au găsit curajul să facă același lucru în Harkov. În cadrul bombardamentelor agresive asupra orașului, câțiva ucraineni le-au luat blindatul soldaților și au fugit cu el. Momentul a fost filmat.

Citeste si: Un important general rus a fost ucis de forțele ucrainene

Este a noua zi de război între Rusia și Ucraina. Ucrainenii încearcă să facă față cu greu loviturilor primite de ruși. Civilii opun și ei rezistență în mod eroic. Soldații încearcă să facă față cu arme și strategii, civilii recurg la metode mai speciale. Un alt tanc al armate ruse a fost furat de ucraineni, de data aceasta la Harkov, iar momentul a fost filmat. Oamenii erau foarte mândri de isprava lor.

Mai mulți ucraineni au furat un tanc rusesc

Imaginile cu hoții au devenit virale. Fapta bărbaților demonstrează curajul lor în fața unui inamic care le-a bombardat regiunea de câteva zile.

Citeste si: Aproximativ 1.000 de refugiați ucraineni vor ajunge cu trenul la București 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Deci, am făcut-o! La naiba cu tancul! Primul tanc furat. Tancul va sluji de acum Ucraina!", strigă bucuroși localniciiii, în timp ce fug cu tancul pe câmpul din regiunea Harkov.

„Sunteți cei mai buni!!", "Băieți frumoși!! Bravo!! Poporul nostru nu poate fi învins! Suntem ucraineni!! Glorie Ucrainei!!!", "Bravo!", "Felicitări!!", "Slavă Ucrainei!", "Ce bucurie au în ochi!", "Slavă eroilor!", sunt doar câteva din sutele de comentarii de pe rețelele de socializare.

Citeste si: Refugiații din Ucraina cazați într-o sală de sport spun că în Odesa este un infern

Pe 27 februarie s-a petrecut un eveniment similar. Mai mulți bărbați de etnie romă au ajutat armata ucraineană și au reușit să fure un tanc al invadatorilor.

Joi, ministrul ucrainean al Apărării a transmis un mesaj de felicitare pentru popor şi armată. Oficialul a lăudat eroismul şi patriotismul de care au dat dovadă în fața invadatorilor.

Citeste si: Acest bărbat a mers în vamă cu ajutoare pentru copiii orfani. A împărțit toate jucăriile pe care le-a adus și, acum, urma să dea acest ursuleț pe care îl ținea strâns la piept: "Chipul îmi zâmbește, dar inima îmi plânge"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si