Imaginile au fost filmate în România! Rudele și apropiații unui bărbat care a decedat s-au adunat la priveghi, dar nu să-l jelească, ci să se distreze. În timp ce pe fundal cântă manelele, oamenii au transformat camera într-un ring de dans.

Citeste si: Marius a ucis cinci oameni la Brăila și acum e în libertate! "Nu e drept. Mi-a omorât mama!"- Decizia instanței a înfuriat un oraș întreg!

Pe imaginile filmate de un martor se observă cum mortul este întins în sicriu pe masă, iar la cap are o lumânare aprinsă.

Bărbatul, pe nume Romică Rudai, a murit pe 3 martie și avea 60 de ani, așa cum se observă pe cruce.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Alin Cătălin este cel care a postat petrecerea de la priveghi pe pagina sa de Facebook. „Credeam că le-am văzut pe toate, dar m-am înşelat“, a comentat acesta.

Citeste si: REVOLTĂTOR! Copil de 5 ani din Brașov, bătut și sechestrat în debaraua grădiniței. Educatoarea este în continuare la catedră

Videoclipul a devenit în scurt timp viral, fiind distribuit de zeci de mii de ori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si