Close sidebar
Close sidebar

Imagini revoltatoare. Copil umilit de un barbat deghizat in Mos Nicolae

Imagini revoltatoare pe internet cu o familie dintr-o comuna din Bistrita. Un copil este umilit si terorizat de mama lui si de concubinul acesteia. Micutul este pus la perete si agresat de barbat, care este imbracat in Mos Nicolae, si totul se petrece sub privirile mamei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


Tatal a primit aceste imagini pe internet si imediat a anuntat autoritatile, respectiv Directia Generala de Asistenta Sociala Constanta care au sunat la colegii din Bistrita Nasaud.

Din primele informatii se pare ca parintii sunt despartiti iar copii se afla in grija mamei. De sarbatori, tatal a rugat-o pe fosta sotie sa aranjeze o vizita supriza a mosului- pentru bucuria copiilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Concubinul mamei s-a costumat si amandoi au transformat ceea ce trebuia sa fie un moment placut, intr-un moment de teroare. Baietelul de varsta gradinitei este amenintat cu batul in timp ce sta in genunchi.

La un moment dat mai apare in imagini si o fetita care e la randul sau obligata sa stea in genunchi si sa spuna o rugaciune. Autoritatile s-au autosesizat in acest caz si au deschis o ancheta.

Sursa: DIGI24

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI