Close sidebar
Close sidebar

Imagini revoltatoare in Gorj! Un barbat a fost tarat si aproape dezbracat de agentii de politie

Tarat si aproape dezbracat de agentii de politie. Sunt imaginile revoltatoare surprinse in fata unui sediu de politie din judetul Gorj. Scenele socante, filmate de un martor, au declansat o ancheta interna in inspectoratul judetean! Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Scena, demna de cascadorii rasului, e cat se poate de reala. Halucinanta intamplare se petrece in curtea politiei din Matasari, unde doi agenti au cea mai grea misiune: sa "dovedeasca" un sofer imposibil de  bagat in sediu.

In timp ce un prieten de-al suspectului filmeaza, acesta urla cat il tin plamanii. Facut afis pe trepetele institutiei, politistii continua sa il smuceasca in toate directiile.


In fata usii pe care scrie mare "IMPINGE", politistii se conformeaza!
Dupa o tavaleala care dureaza secunde bune, agentii reusesc sa-l imobilizeze. Dar circul abia acum incepe:

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

 

Tarat de mana, de picior, lovit de usa si lasat descult, suspectul afla ca i se mai pregateste ceva:

Ajutat de un amic, barbatul scapa din mainile agentului trantit, la randul sau, de suspect.

Pe langa portofel, agentii au ramas si cu permisul soferului care-a fugit. Se pare ca individul ar fi fost prins baut la volan si nu ar fi vrut sa se lase testat cu aparatul etilotest.

Purtator de cuvant IPJ Gorj:
"Au depistat in trafic un barbat din localitate in timp ce conducea intr-o stare vadita de ebrietate a incercat sa se sustraga continuarii cercetarilor, pol fiind obligati sa foloseasca forta"

Barbatul s-a ales cu dosar penal, dar nici cei care l-au smucit nu vor scapa nesifonati. Ei sunt anchetati acum de superiori.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI