Close sidebar
Close sidebar

Imagini revoltătoare într-un tren plin cu călători. Este IREAL ce fac acești doi tineri

Imagini revoltătoare cu doi tineri au fost surprinse într-un tren din România și postate pe internet.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

În imagini, cei doi, un bărbat și o femeie, mănâncă semințe și scuipă cojile pe jos fără să le pese de mizeria lăsată în urma lor sau de ceilalți călători care sunt obligați să circule în mizerie.

Din câte se pare, totul s-ar fi întâmplat într-un tren CFR, iar imaginile au fost filmate de un alt pasager. În filmuleț se poate vedea cum două persoane sparg semințe fără jenă și aruncă semințele peste grămada de coji deja existentă.

Citeste si: Ultimă oră! Politician în stare gravă, după ce a fost bătut cu bâtele de lemn: "L-au lăsat inconștient, apoi l-au lovit cu picioarele"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Nu ne mai facem bine nici in 100 de ani. De ce nu este curatenie in trenuri? vai de capul lor!", este comentariul care însoțește imaginile făcute publice de Radu Gheorghe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI