Poliţia din Bremen, în nordul Germaniei, a anunţat că agresiunea a cărei victimă a fost Frank Magnitz, un deputat naţional şi şeful fialialei formaţiunii în oraş, a avut loc luni seara în centrul localităţii.

”Având în vedere funcţiile victimei, credem că este vorba despre un act motivat politic”, a subliniat poliţia, annunţând că serviciile siguranţei statului, competente în acest tip de cazuri, au fost însărcinate cu ancheta.

AfD a publicat o fotografie în care alesul apare inconştient pe un pat de spital, cu faţa însângerată şi tumefiată şi o tăietură lungă şi adâncă pe frunte.

Potrivit formaţiunii, Frank Magnitz a fost atacat de trei persoane cu faţa ascunsă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”I-au aplicat lovituri cu o bâtă de lemn până l-au lăsat inconştient şi apoi l-au lovit, la pământ, cu picioarele”, afirmă AfD, precizând că un muncitor în construcţii prezent la faţa locului a pus capăt agresiunii.

Unul dintre liderii la nivel naţional ai partidului de extremă dreapta, Jörg Meuthen, i-a acuzat pe agresori că l-au ”lovit aproape până la moarte” pe deputat şi s-a declarat ”bulversat” de acest caz.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si