Close sidebar
Close sidebar

Imagini revoltatoare! O mama a fost filmata in timp ce isi baga copilul cu capul in toaleta! Baietelul avea numai trei ani

Mama copilului a declarat ca baietelul radea si ca imaginile nu sunt ceea ce par.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Videoclipul a fost publicat pe internet si a atras furia a mii de internauti. Kaitlyn Wolf, din Leesburg, Virginia, a povestit ca a primit amenintari cu moartea dupa ce videoclipul cu pedeapsa pe care i-a aplicat-o fiului ei a ajuns viral pe internet.

Femeia spune ca planuia sa-i spele gura micutului cu sapun drept pedeapsa pentru ca baiatul de trei ani a vorbit urat. In schimb, a decis sa-l bage cu capul in toaleta, "inspirandu-se" sa faca acest lucru dintr-o scena pe care a vazut-o intr-un film.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In videoclip, Kaitlyn poate fi vazuta tinandu-i bratele baietelului la spate si indesandu-i capul in toaleta. Mama copilului se apara si spune ca totul a fost o gluma, ea fiind cea care a trimis imaginile cu incidentul bonei micutului.

"Nu i-am tinut niciodata capul sub apa, nu l-am udat. Poate doar o parte de par. Suna de parca plange isteric, dar nu face asta.

Plange si rade in acelasi timp. Este inspaimantator sa ma gandesc ca as putea sa-mi pierd copilul dupa gluma pe care am facut-o”, a spus Kaitlyn.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI