Close sidebar
Close sidebar

Imagini revoltatoare! Un sofer aproape ca a luat la bataie un politist. Ce a provocat scandalul monstru

Avem imagini revoltătoare, surprinse pe un drum din judeţul Gorj. Un şofer aproape că a luat la bătaie un poliţist care îi cerea actele. Culmea este că, toată scena a fost filmată şi pusă pe internet, chiar de fratele celui aflat la volan. De la ce a pornit totul şi cum s-a încheiat circul, vedeţi chiar acum! ##VIDEO21068##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Putin a mai lipsit ca cei doi sa nu se ia la tranta, in mijlocul strazii! Intreg circul a pornit dupa ce soferul, tras pe dreapta de politist, a spus ca nu are actele la el.

„Prezinta-mi... Nu am niciun act la mine. Coboara din masina, te rog. Pai, de ce? Opreste autoturismul, te rog”, se aude spunand politistul. Niciunul nu s-a lasat.

„Va rog sa coborati din masina. Dar imi spui si mie... Vreau sa fac control in autoturism, sa vedem daca are documente la el sau nu. Bun. Dar ce, e furata? Dati-va jos din masina”, continua agentul de politie.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Furios ca cel de la volan nu e lasat in pace de agent, fratele a scos telefonul ca sa filmeze ce el a considerat ca e un abuz.

„Bai, nu trage, nu trage de mine.

Ramaneti aici, va rog! Ramaneti aici. Nu pune mana pe mine. Dar nu pune mana pe mine, am zis”.

„Tu cu mine ai sa ai treaba, da? O sa ai treaba cu mine. O sa mergem la politie.Unde ai vazut tu asta? Ca n-am actele la mine? Bai, baga-ti minutile in cap”, il ameninta soferul pe politist.

Cameramanul de ocazie n-a ratat pe nimeni. Suparat ca era la randul sau filmat, si-a varsat naduful pe un trecator.

Degeaba au facut scandal. Ca sa-i potoleasca, au fost chemate intariri. Nu mai putin de patru politisti s-au luptat ca sa-l incatuseze pe sofer.

Barbatul a fost dus la sectia de politie, cu masina oamenilor legii, in timp ce in a lui s-a urcat un agent.

Un singur lucru a omis domnul de la rutiera: sa-si puna centura de siguranta. Oare legea nu e facuta pentru toti?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI