Close sidebar
Close sidebar

Imagini scandaloase in Oradea! Doi tineri au intretinut relatii intime orale in fata statuii lui Mihai Viteazul!

Doi tineri au fost filmati intretinad relatii intime pe soclul statuii lui Mihai Viteazul din Piata Unirii din Oradea, informeaza Adevarul. Imaginile au fost publicate pe internet, iar Politia din Oradea a pornit o ancheta.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Protagonistii scenelor deochiate din fata statuii lui Mihai Viteazul sunt un tanar de 30 de ani si o tanara de 28 de ani, ambii din Oradea. Filmarea a fost publicata pe internet si preluata apoi de site-ul bihorean Bihon.ro.

In imaginile respective, se vede cum tanara sta in genunchi, spre amuzamentul celor care au asistat la scena. Barbatul, vizibil sub influenta bauturilor alcoolice, incearca sa o convinga pe tanara sa continue, insa aceasta ii spune sa se imbrace, pentru a nu fi vazuti de cineva care sa cheme Politia, potrivit adevarul.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Imaginile au aparut initial pe Facebook, au fost sterse, insa acest lucru nu a oprit autosesizarea Politiei.

"Politistii de la Biroul de Combatere a Infractiunilor contra persoanei din cadrul Politiei Municipiului Oradea efectueaza cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a comis fapta. in cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de actiunii de ultraj contra bunelor moravuri", a anuntat comisarul Alina Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Bihor. Potrivit Codului Penal, cei doi tineri risca inchisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amenda.

 

Vezi imaginile AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI