Maria, mama fetitei batute, a privit cum monstrul scoate cureaua si ii loveste in repetate randuri copilul, dar nu a indraznit sa intervina.
Bakhram i-a aplicat fetitei 15 lovituri cu cureaua pentru ca a refuzat sa numere atunci cand el i-a cerut.

La reconstituirea faptei, monstrul si-a recunoscut cu nonsalanta fapta si nu a avut niciun regret pentru ceea ce i-a facut micutei.

Corpul fetitei arata infiorator, iar imaginile iti rup sufletul. Capul, spatele, bratele, abdomenul, toate sunt pline de vanatai si sange, iar medicii sunt ingrijorati in privinta starii ei de sanatate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fetita nu se poate opri din tremurat si are probleme respiratorii. In apartamentul in care locuiesc cei doi concubini mai erau inca doi copii.

Nici cand si-a vazut fetita aproape moarta, Maria nu a sunat la numarul de urgenta. Durerile cumplite prin care trecea fiica ei si corpul plin de sange al acesteia nu au convins-o sa isi reclame concubinul. Femeia nu dorea ca acesta sa fie arestat, desi a fost la un pas sa ii omoare in bataie fetita.

O persoana care a vazut-o pe micuta a fost cea care a sunat la politie si asa s-a aflat totul.
Incidentul infiorator a avut loc in Rusia, iar agresorul risca pana la 7 ani de inchisoare pentru fapta sa. Nu se stie inca daca fetita agresata va mai ramane sau nu in grija mamei sale.

Sursa: The Sun


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si