Close sidebar
Close sidebar

Imagini șocante cu o cățelușă țintită de un vânător. Patrupedul are două săgeți înfipte în corp

Imagini cu un mare impact emoțional au făcut înconjurul lumii. O cățelușă a fost înfiptă în două săgeți aruncate de un vânător ce consumă carne de câine.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Foto: știripescurt.ro

Un dealer de carne de câine din China a străpuns o cățelușă în plină stradă. Patrupedul de sex feminin, în vârstă de aproape un an, a fost străpunsă de două ori, dar a reușit să stea în picioare.

Imagini șocante cu o cățelușă țintită de un vânător. Patrupedul are două săgeți înfipte în corp

Un iubitor de câini, pe nume Qiao Wei a văzut atacul și a sărit să apere câinele. Bărbatul a dus imediat cățelușa la un medic veterinar din zona centrală a Chinei unde i-au fost făcute radiografii de către veterinar. Medicul a reușit să extragă săgețile fără să-i afecteze organele.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citeste si: Rusia anunţă că a primit genomul noului coronavirus chinez şi dezvoltă un vaccin împreună cu China

În prezent, Societatea pentru Protecția Animalelor din Qimin are grijă de cățelușă, iar patrupedul are o șansă bună să se recupereze. (Citește și Bărbatul care a spânzurat un câine)

Citeste si: Descoperire MACABRĂ sub un pod, în Prahova!

În China, carnea de câine este un aliment pentru locuitori. Există un festival anual numit Yulin Dog Meat Festival, este un festival foarte controversat al cărnii de câine, în care sunt sacrificați peste 10.000 de câini în fiecare an. De asemenea, dealerii de carne de câine sunt responsabili de strângerea a foarte multor câini.

Citeste si: Povestea dansatoarei al cărei copil a fost ucis de gripă în 4 zile! Ce face Cristina acum, la un an de la trecerea în neființa a micuțului Ayan

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI