Close sidebar
Close sidebar

Imagini socante surprinse de politisti. "Prima imagine reala cu un extraterestru"

Mass-media din Argentina a primit imagini facute de politistii argentinieni mai mult decat bizare: acestia au surprins intr-un clip video o fiinta extraterestra Mass-media din Argentina a primit imagini facute de politistii argentinieni mai mult decat bizare: acestia au surprins intr-un clip video o fiinta extraterestra.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politia a fost chemata pe 13 septembrie 2017 de catre un grup de adolescenti care au observat “un individ ciudat” care se plimba prin Parcul Mitre, potrivit express.co.uk, citat de Libertatea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cand ofiterii de la Comisariatul nr. 4 au ajuns la fata locului au constatat cu stupoare ca indvidul era de fapt o creatura care avea infatisarea unui extraterestru. Unul dintre politisti a folosit telefonul mobil pentru a filma aparitia bizara.

Politistii au afirmat ca “obiectul” a fugit prin padure si a disparut in raul Parana. ” Era bezna si nu l-am putut urmari,” a declarat unul dintre  ofiteri.
O fotografie publicata initial pe o retea de socializare din Argentina, a devenit un subiect abordat de catre canalele de mass-media la scurt timp.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI