Close sidebar
Close sidebar

Imagini socante surprinse intr-o scoala din Baia Mare. O eleva este batuta cu salbaticie de catre o colega de clasa

Alte imagini de-a dreptul socante au aparut pe retelele de socializare si arata cum elevii din Romania se bat ca in ring in institutiile de invatamant.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Acest nou clip a fost realizat intr-o scoala din Baia Mare si arata "lupta" dintre doua fete de clasa a VIII-a.

Inca nu se stie exact de la ce a pornit altercatia dintre cele doua, dar asta conteaza mai putin daca ne uitam la duritatea imaginilor si la modul cum una dintre ele isi loveste fara mila colega.

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Jurnalul muncii fără oprire într-o fermă din Germania: "Tai ceapa 3 pe 3 cm. Nu există program, nu există de luni până vineri"- antena3.ro

Cei de la adevarul.ro noteaza ca bataia ar fi avut loc in urma cu o saptamana, intr-o sala de clasa de la Scoala "Victor Babes" din Baia Mare.

Cei de la Inspectoratul Scolar Judetean Maramures s-au autosesizat si ancheta condusa a scos la lumina faptul ca agresoara nu este la prima isprava de acest gen.

Conducerea scolii a luat decizia de a-i scadea nota la purtare, asta anul trecut, atunci cand a avut alta iesire de violenta fizica.

Imaginile au fost postate pe net chiar de catre mama fetei batute pentru ca femeia s-a speriat si a vrut ca toata lumea sa afle despre acest tip de comportament din scolile din Romania.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI