Close sidebar
Close sidebar

Imagini socante! Un baiat este pus la pamant si lovit cu pumnii si picioarele de alti doi tineri! Scena a fost inregistrata si postata apoi pe internet. Victima a depus plangere la politie | UPDATE

Un videoclip in care un baiat este batut cu bestialitate de alti doi baieti a socat intreaga tara. Baiatul este lovit cu pumnii si picioarele, fiind lasat intr-o balta de sange. Tot momentul a fost inregistrat, iar videoclipul a fost postat apoi pe internet. Atentie, imaginile au un impact emotional puternic!

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Cei doi tineri au fost retinuti de autoritati, dupa ce victima a depus o plangere impotriva lor.  Baiatul, in varsta de 18 ani, recunoaste ca el si suspectii consumasera alcool inainte sa se incaiere. Scenele violente au fost filmate duminica, intr-un carier din Cluj-Napoca.

UPDATE: Scena s-a desfasurat intr-un cartier din Cluj. Victima s-a prezentat in jurul orei 18.00 la politie, unde a depus o plangere. El le-a povestit agentilor de politie tot ce s-a intamplat, relateaza monitoruldecluj.ro.

„Dupa ce va fi audiata victima vor fi identificate si celelalte persoane si se vor dispune masuri in functie de rezultatul primelor verificari”, a declarat purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj.

Oamenii au distribuit videoclipul intens pe Facebook, in speranta ca agresorii vor fi gasiti si pedepsiti.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Dejeanul.ro sustine ca imaginile au fost filmate intr-o zona industriala din Cluj Napoca. Tanarul este pus la pamant si lovit cu bestialitate de agresori.

Politistii clujeni nu au pana la aceasta ora nicio plangere inregistrata pentru incidentul respectiv, dar analizeaza imaginile pentru identificarea persoanelor care apar in videoclip, informeaza aceeasi sursa.

ATENTIE. IMAGINI SOCANTE!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI