Close sidebar
Close sidebar

Imagini socante: un concurent de la Exatlon 2, plin de sange! Povestea incredibila a Razboinicului Iulian

Iulian Pitea va intra in cea mai dura competitie de televiziune, Exatlon, in echipa Razboinicilor. El are insa o poveste de viata incredibila.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi are doar 21 de ani, Iulian Pitea este sportivul cu cea mai buna clasare la Jocurile Olimpice, la disciplina „srituri cu schiurile” din istoria Romaniei. Tanarul a renuntat insa la sport dupa ce, spune el, a fost batut de antrenorul sau. Pitea i-a facut plangere acestuia si a povestit toata intamplarea jurnalistilor de la gsp.ro.

„Eram in sedinta, in Slovenia, langa Kranj. 27 noiembrie 2015, pe la ora 11. A avut mereu un repros. Ca am kilograme in plus. In ziua aia mi-a batut obrazul ca am mancat prea mult. I-am spus ca am facut-o impreuna cu fiul lui, care e si el saritor. Atunci s-a infierbantat. Mi-a strigat sa nu-l bag in aceeasi oala si pe copil. I-am spus ca asta e adevarul. Tin minte doar ca m-a lovit de mai multe ori in cap si m-a dat cu capul de o margine.

(...) A intrat Eduard Torok (un alt sportiv care s-a retras de la aceasta discplina) si a urlat la el. El s-a incuiat in camera, probabil si-a dat seama ce facuse. Torok m-a fotografiat. Eram plin de sange pe jumatate de cap. Sincer, eram in stare de soc, nici nu-mi aduc aminte de prima poza facuta dupa”, a povestit Pitea pentru gsp.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Antrenorul in cauza a respins topate acuzatiile si a anuntat doar ca nu vrea sa intre „intr-o balacareala”, urmand a lamuri situatia in fata oficialilor de la Federatia Romana de Schi Biatlon.

Eduard Torok si Iulian Pitea sunt sportivii care ar fi trebuit sa reprezinte Romania la „Turneul Celor Patru Trambuline” din Germania, la finalul anului trecut, insa au aflat cand se aflau in Germania ca FESB

le-a retras acreditarile pe motiv ca au rezultate mult prea slabe pentru a putea fi lasati sa concureze. Cei doi au intrat in conflict direct cu conducerea federatiei, iar in acest context au aparut si dezvaluirile legate de violentele care ar fi avut loc in cadrul lotului. Cele doua parti au fost audiate la sfarsitul lunii ianuarie in cadrul Comisiei de Disciplina a FRSB, sportivii acuzandu-si antrenorul ca le-a sabotat participarea la competitie.

Iulian Pitea poate fi vazut la Exatlon sezonul 2, show care are premiera maine, de la ora 19:30, la Kanal D.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI