magini noi cu un alt atac de la Munchen au fost publicate pe reţelele de socializare. Este vorba despre imagini cu un bărbat care deschide focul asupra mulţimii în faţa unui restaurant McDonald's.
Vă avertizăm, imaginile sunt şocante.Este vorba despre un barbat care a inceput sa impuste oameni in fata unui restaurant McDonalds. Imaginile arata cum oamenii incep sa fuga din calea lui, in timp ce el imparte gloante in stanga si in dreapta.

Este vorba despre un barbat care a inceput sa impuste oameni in fata unui restaurant McDonalds. Imaginile arata cum oamenii incep sa fuga din calea lui, in timp ce el imparte gloante in stanga si in dreapta.

Politia din Munchen a anuntat pe contul sau de Twitter ca are "în acest moment o interventie politieneasca importanta într-un centru comercial", cerând populatiei sa nu se deplaseze "în zona".

Potrivit cotidianului Bild, un atacator a fugit în centrul comercial si a deschis focul asupra mai multor persoane, iar apoi s-a deplasat în directia unei statii de metro.

Între timp, autoritatea de transport din Munchen anunta ca a oprit circulatia mai multor trenuri, tramvaie si autobuze dupa atacul armat. De asemenea, relateaza Reuters citând NTV, fortele speciale au ajuns la complexul comercial în care a avut loc atacul si unde operatiunea de evacuare continua.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 

Mai multe echipe de interventie ale politiei germane ar fi în cautarea atacatorului, scrie ziarul Bild, care citeaza martori oculari.

 

 

Imagini noi cu un alt atac de la Munchen au fost publicate pe retelele de socializare. Este vorba despre imagini cu un barbat care deschide focul asupra multimii în fata unui restaurant McDonald's.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si