"Au fost 11 plopi, foarte inalti si cu dimensiuni de peste un metru si jumatate in diametru. A fost o furtuna violenta, acel sir de plopi era relativ izolat fata de alte palcuri. Au cazut precum un castel de carti", a declarat capitanul Sorin Caba.

Citeste si: Tragedie intr-o familie de romani din Italia. O fetita de 2 ani s-a inecat in piscina, sub ochii mamei

Caba a mai declarat, luni, pentru jurnalistii oradeni, ca aceasta a fost prima situatie care a impus declansarea codului rosu in Bihor, care a presupus ca toate echipajele SMURD, 11 la numar, au fost mobilizate la locul tragediei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In total, la Bulz au intervenit 19 autospeciale ISU Crisana. De asemenea, au fost prezente 3 autospeciale ISU Cluj, insa interventia lor nu a fost necesara.

De asemenea, in ultimii sapte ani, a fost pentru intaia oara cand Spitalul Judetean Oradea a declansat

codul alb, ceea ce inseamna ca medicii au fost chemati de acasa. In total, la Spitalul Judetean au intervenit, duminica noaptea, circa 34 de doctori, 50 de asistenti, alaturi de infirmiere si brancardieri, scrie ebihoreanul.ro.

FOTO: ebihoreanul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si